Tanévnyitó találkozás Sajópálfalán

Az új nevelési év kezdetén adták át a Szent Lídia díjat

csoportkép a díjazottal

Az Egyházmegye kötelékébe tartozó óvodapedagógusok az új nevelési év kezdetén a sajópálfalai kegyhelyen találkoztak. Orosz Atanáz püspök vezetésével az alkonyati zsolozsma szertartásán imádkoztak közösen és kérték Istent a kegyelmet a most kezdődő éves munkára.

a templomban

Az oktatás-nevelésben dolgozók munkáját elismerő díjak közül most adták át Szent Lídiáról nevezett díjat. Az elismerést a nevelést-oktatást legkiemelkedőbben segítő munkájáért ítélik oda. Idén Balogh Béláné részesült a díjban, aki Homrogdi Óvoda Selyebi Telephelyén dajkai feladatokat lát el az óvoda egyházi fenntartásba vétele óta. Nap, mint nap arra törekszik, hogy segítse az oktató nevelő munka feltételeinek megteremtését, hogy megkönnyítse a csoportban dolgozó óvodapedagógusok munkáját. Áldozatos munkáját bizonyítja a gyermekek szeretete és ragaszkodása. (A teljes laudáció a mellékletben olvasható)

csoportkép

Bialkó Mária, a Miskolci Egyházmegye Közfeladatellátó Intézményei Fenntartója igazgatója további elismerő okleveleket nyújtott át azoknak  is, akiknek munkában eltöltött évei már évtizedekben mérhetők

Címkék
Csatolmány